Breaking News

Breaking News

GĂEȘTI: Polițiștii au “dat iama” în hoții de energie electrică

Feb 02, 2018

În cursul zilei de joi, 1 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Găești, însoțiți de specialiști ai SDEE Electrica Distribuție Muntenia Nord au acționat pe raza localității pentru prevenirea și combaterea sustragerii de energie electrică.

Nu este pentru prima dată când oamenii legii descind în această parte a comunității găeștene, acțiunea având loc pe strada Artei, unde cei vizați, majoritatea de etnie romă, sunt “clienți” vechi ai poliției.

În urma verificărilor efectuate la locuințele unor persoane bănuite că sustrag energie electrică folosind diferite instalații clandestine, au fost constatate 10 infracțiuni, cinci persoane sunt cercetate pentru furt de energie electrică și cinci pentru executare sau folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

De asemenea, polițiștii au aplicat și 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.485 de lei, dintre care 3 la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 13 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: