Breaking News

Breaking News

Meci important pentru voleibalistele de la CSM Târgoviște!
Marți se joacă returul cu Olympiacos Pireu! 

Feb 05, 2018

Se va întâmpla mâine, 6 februarie a.c. începând cu orele 18: 00 în Sala Sporturilor, când voleibalistele de la CSM Târgoviște le vor întâlni pe adversale de la Olympiacos Pireu în meciul retur,  în optimile de finală ale CEV Challenge Cup. Intrarea este gratuită.

Fetele de la CSM au câștigat primul meci împotriva grecoaicelor cu scorul de 3-2.

“Este un eveniment foarte important pentru toți, pentru Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, dar și pentru întreaga comunitate târgovișteană, unde echipa noastră o va întâlni pe Olympiacos Pireu, după ce CSM a câștigat primul meci, cel din Grecia, un meci foarte greu.

Ne dorim foarte mult să câștigăm mâine, ne dorim calificarea, suntem încrezători că fetele noastre sunt pregătite pentru un astfel de meci și își doresc să meargă mai departe.

Aș vrea să fac un apel către iubitorii sportului, catre suporterii noștri, să ne gândim la faptul că fiecare ne dorim să avem performanțe la Târgoviște, să fie alături de noi, să vină la meci, să ne susțină.

Este o competie importantă, a treia la nivel european, iar faptul că CSM Târgoviște a ajuns în această fază reprezintă o premieră.”, a precizat Ciprian Prisăcaru, director al clubului CSM Târgoviște, în cadrul conferinței de presă premergătoare marelui meci.

“Olympiacos este o echipă foarte bună, o echipă puternică, o echipă ce nu a pierdut niciun meci în ultimi 3 ani, cu jucătoare bine pregătite pe fiecare poziție, o echipă redutabilă. Sigur că ne dorim să batem, să câștigăm acest meci, nu va fi un meci ușor.

În ceea ce ne privește pe noi, avem un program foarte greu, am avut programate, într-o săptămână,  trei meciuri dificile, l-am avut pe cel cu Blajul, cel cu Olympiacos și cel de la Bacău, de sâmbăta. Am speranțe și gânduri bune pentru meciul de mâine, cred că suntem pregătiți”, a adăugat antrenorul Guillermo  Naranjo.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: