Breaking News

Breaking News

Un bărbat din Valea Mare a plătit pentru  favoruri sexuale cu valută falsă

Feb 07, 2018

Bănuit de falsificare de monede și punere în circulație de valori falsificate, reținut de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate

Marți, 06 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, sprijiniți de efective de la Poliția Orașului Găești, au reținut pentru 24 de ore un tânăr din Valea Mare, bănuit de comiterea infracțiunilor de falsificare de monede și punere în circulație de valori falsificate.

În sarcina bănuitului s-a reținut că, în cursul aceleași zile ar fi oferit unor femei două bancnote false, de 50 de lire, pentru a întreține relații sexuale cu el.

Ulterior, acesta a fost depistat pe raza orașului Găești, deținând asupra sa alte trei bancnote, susceptibile a fi contrafăcute.

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că bancnotele ar fi fost falsificate de un  alt bărbat din Găești.

Astăzi, bărbatul din Valea Mare a fost prezentat în fața magistraților care au dispus împotriva sa măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În ceea cel privește pe cel de al doilea bărbat, acesta a rămas în stare de libertate, cercetările fiind în curs.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: