Breaking News

Breaking News

Primarul Cristin Stan, despre proiectele finanțate prin CNI ( VIDEO)

Mar 14, 2018

În cursul zilei de marți, 13 martie a.c., executivul primariei Târgoviște s-a întâlnit cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții, tema discutiilor purtate fiind proiectele pe care municipalitetea le va implementa în 2018. În acest sens, edilul Cristian Stan vine cu vesti bune, și anume faptul că investițiile derulate prin CNI se vor aproba la finantare, aici referindu-se la proiectul de consolidare a malului râului Ialomița și la reabilirarea si modernizarea Cinematografului Independența.

Primul proiect se va ridica la suma de 11 milioane de lei, iar cea de a doua investiție la aproximativ 9 milioane de lei.

În cadrul aceleasi întâlniri, edilul a pus în disctuție și alte proiecte pe care doreste să le implementeze la nivelul municipiului: construirea unei săli de sport, la reabilitarea fostei săli de lupte, în cadrul unui parteneriat pe care primăria îl va face cu Ministerul Tineretului și Sportului, dar și despre proiectul care vizează construcția a două scări de bloc, 48 de imobile, destinate medicilor și profesorilor care se vor ridica în zona fostei unităti militare de la gară.

“Sunt vești foarte bune, mai ales pe fondul unui buget de venituri și cheltuieli destul de subțire anul acesta, si aici mă refer la veniturile proprii ale administrației locale. Discutăm despre finanțări venite din zona guvernamentală, de finanțări consistente, care, alaturi de cele din fondurile europene și de cele prin Programul National de Dezvoltare Locală, vor asigura aproximatix 80% din secțiunea de dezvoltare a bugetului municipiului Târgoviște pentru următorii doi, trei ani”, a mai precizat primarul.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: