Breaking News

Breaking News

TÂRGOVIȘTE: Angajații primăriei la datorie pentru deszăpezirea de primăvară

Mar 20, 2018

Chiar dacă cu toții am crezut că primăvara și-a intrat în drepturi, se pare că forța naturii este de necontrolat. Așadar, conform atentionărilor meteorologice, peste întreaga România iarna s-a așternut din nou.

Sudul țării se află sub cod calben de ninsori, iar pentru prinele două zile ale acestei săptămâni poleiul a pus în dificultate foarte mulți șoferi, dar și pietoni.

La Târgoviște, angajații primăriei au fost la datorie încă de la primele ore ale dimineții pentru tot ceea ce înseamnă activități de deszăpezire și curătare a străzilor și trotuarelor.

“Aproximativ 130 de lucrători din cadrul Direcției de Salubritate, SC Eco-Sal și Municipal Construct, precum și 21 de utilaje au desfășurat activități specifice de deszăpezire la nivelul municipiului Târgoviște.

Din păcate, veștile nu sunt tocmai bune în condițiile în care, începand cu orele 18:00 și până mâine după-amiază, județul Dâmbovița se va află sub incidenta unui Cod Galben de ninsoare, polei și intensificari ale vântului.”, precizează edilul Cristian Stan.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: