Breaking News

Breaking News

Marius Caravețeanu: “Gabriel Grozavu, cel mai mare rău care se poate întâmpla politicii liberale dâmbovițene”

Apr 16, 2018

Este oficial, Marius Caraveteanu și-a depus demisia din fruntea PNL Dâmbovița, anunțul fiind făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Actul de demisie va intra în vigoare pe data de 3 mai, exact la un an de când Caraveteanu a fost ales președintele.

Conform declarațiilor sale, motivele pentru care Caravețeanu a luat decizia de a renunța au fost multiple, unul dintre ele fiind relația și comunicarea din ce în ce mai slabă cu conducerea centrală,  cu președintele Ludovic Orban. Legat de acest subiect, Caravețeanu a precizat faptul  că Gabriel Grozavu este principalul vinovat.

“Gabriel Grozavu este cel mai mare rău care se poate întâmpla politicii liberale dâmbovițene. Chiar dacă am fost atenționat în urmă cu un an de zile, atunci când am închegat acestă echipă, timpul a dovedit că aceia care m-au atenționat au avut dreptate. El este persoana din cauza căreia relația cu conducerea centrală a partidului s-a scurtcircuitat, și este persoana despre care, din păcate, nu am identificat ca nimeni din organizație să o vorbească de bine.

Motivele care m-au determinat sunt multiple, un cumul.

Bineînțeles că și eu am lucruri pe care să mi le reproșez, poate relația cu parlamentaŕii nu am făcut suficient, poate relația cu cei 19 primari pe care îi avem, îmi reproșez si faptul că turația la care motoarele Partidului Național Liberal nu este cea pe care mi-aș fi dorit-o. “, a precizat liberalul.

Caravețeanu va rămâne membru de partid, iar în momentul în care demisia va intra în vigoare, conform statului partidului, unul dintre prim vicepreședinți va prelua conducerea, iar la Dâmbovița aceștia sunt Aurelian Popa Gabriel Grozavu.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: