Breaking News

TÂRGOVIȘTE: Salariații Cromsteel continuă greva generală

Apr 11, 2018

De mai bine de două săptămâni salariații Cromsteel protestează în fată societății, atât în timpul programului de zi, cât și de noapte, nemulțùmiți, în special, față de grila de salarizare.

Reprezentanții sindicatului Valahia rămân fermi față de revendicăile lor, cerând o creștere neta cu 500 lei pentru fiecare salariat,  ăsta însemnând un salariu brut de 2461,5 lei / lună ( 14,59 lei/oră ) pentru muncitorii necalificați și un salariu brut de 2954 lei/lună  ( 17,5 lei/oră ) pentru muncitorii calificați .

Referitor la sporul de vechime, Sindicatul Valahia a cerut un spor lunar de vechime în muncă,  de la 5% la 25 %, pe tranșe de vechime.

“Până nu vom rezolva revendicările cu privire la creșterile salariilor, stabilirea salariului tarifar în lei/oră, introducerea sporuluide vechime între 5% și 25% pe lună, grila și regulamentul de promovare, rămânem în grevă generală. Nu intrăm în uzină fără contract colectiv de muncă semnat de sindicat”, precizează liderul de sindicat, Nicolae Dragodănescu.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: