Breaking News

Breaking News

Ambulatoriul Spitalului de Urgență Târgoviște va fi extins

Iun 28, 2018

 Cu ajutorul fondurilor nerambursabile, reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița au depus la ADR Sud Muntenia, un proiect prin care se dorește extinderea ambulatoriului Spitalului de Urgență Târgoviște, dar și pentru dotarea noului spațiu cu aparatura necesară.

Astfel, se propune realizarea unei construcții noi, care o va extinde pe cea existentă, în partea de nord a spitalului, pe aliniamentul corpului Reumatologie, clădire ce va avea demisol, parter şi două etaje.

La demisol, vor fi amplasate vestiarele personalului și centrala termică. Parterul va găzdui o sală de așteptare, cu o capacitate de 40 de persoane, un punct de recoltare, cabinetele de ortopedie, oftalmologie și cardiologie și săli de tratament. Cabinetul de cardiologie este prevăzut cu o sală EcoDoppler și testare la efort, precum și cu un cabinet de explorări funcționale non-invazive (EKG, EEG). Etajul 1 va cuprinde două secții, oncologie și diabet și boli de nutriție, separate prin două zone de așteptare. La etajul 2, va fi situat cabinetul de urologie, cu sala de tratament aferentă și zona de explorări funcționale minim invazive (gastroscopie, endoscopie – colonoscopie și terapia durerii).

Valoarea totală a proiectului este de 10.842.794 lei, iar durata estimată de execuție este de 26 de luni.

Se preconizează că de această investiție vor beneficia aproximativ 80 de mii de persoane, care vor utiliza servicii medicale în ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: