Breaking News

BABEL, ultima zi de festival!
Micile gesturi produc marile schimbări

Iun 10, 2018

O zi foarte plină a fost ziua de 9 iunie, zi festivalieră care a început cu coreenii și s-a terminat cu portughezii. Dintr-un capăt în altul al lumii. Între cele două extremități, s-au jucat două Antigone, una regizată în stilul clasic, alta extrem de contemporană și cu tentă socială.

Astăzi, 10 iunie, dacă ați ratat spectacolul Bring your own SSIP in Romania, de la Muzeul de Istorie de ieri, îl puteți vedea astăzi de la ora 16:00.

La ora 18:00 în Sala Mare ne bucurăm de prezența actorilor-dansatori de la Studio M din Sfântul Gheorghe cu spectacolul To_R (Pomana). Foarte curioși să vedem despre ce este vorba.

La 19:30, venit tocmai din Banja Luka, Republica Srpska, Bosnia-Herțegovina, este spectacolul intitulat Ora în care nu știam nimic unul despre altul, un spectacol non-verbal realizat de un teatru național, deci o premieră, un pas important spre exterior, spre schimburi interculturale. Spectacolul vorbește tocmai despre importanța păcii.

Django este și azi în Piața Mihai Viteazul de la ora 20:00, cu jongleriile și acrobațiile sale.

Festivalul se încheie cu două producții de spațiu-studio ce au loc în același timp, cu începere la ora 21:00: Macbeth al companiei Divadlo Kontra din Slovacia ce se va juca în spațiu de la Curtea Domnească și Plex al Teatrului Municipal Baia Mare în Sala Studio.

Micile gesturi produc marile schimbări! Despre aceasta este Babel! Faceți un Gest! Fiți la Babel și în ultima zi!

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: