Breaking News

Breaking News

DÂMBOVIȚA: Percheziții la suspecți bănuiți de înfracțiuni în domeniul deșeurilor recilabile

Iun 20, 2018

În cursul acestei dimineți, polițiștii din Dâmbovița efectuează 11 percheziții domiciliare și două controale economice la mai multe persoane fizice și juridice bănuite de evaziune fiscală în domeniul deșeurilor reciclabile. Se pare că faptele pentru care sunt suspectați s-au comis în perioada 2013-2014, iar  prejudiciul creat este estimat la 1,2 milioane de euro. Oamenii legii vor pune în executare cinci mandate de aducere.

“La data de 20 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști, efectuează 11 percheziții domiciliare la persoane bănuite de fapte de evaziune fiscală în domeniul deșeurilor reciclabile.

Perchezițiile au loc pe raza județelor Dâmbovița și Giurgiu.

De asemenea, vor fi efectuate 2 controale economice.

Vor fi puse în executare 5 mandate de aducere, persoanele în cauză urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului pentru audieri și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Prejudiciul creat este estimat la 1,2 milioane de euro.

La activități participă și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Argeș și Giurgiu.” informează IPJ Dâmbovița.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: