Breaking News

Breaking News

TÂRGOVIȘTE: După mulți, Cartierul Sagricom va fi modernizat

Iul 11, 2018

Vitregit de investiții și uitat de autorități vreme de mulți ani, cartierul târgoviștean Sagricom a primit o nouă șansă, și anume a fost introdus în circuitul proiectelor de modernizare și reabilitare pe care primăria îl desfăsoară la nivelul municipiului.

Astfel, blocurile ANL din zonă vor fi recondiționate, se va construi o grădiniță în parteneriat cu Ministerul Educației, iar în acest moment este deja în lucru amenajarea unui loc de joacă.

„În Cartierul Tineretului de la Sagricom administrația târgovișteană a demarat o serie de lucrări de natură să îmbunătățească infrastructura zonei. Discutăm de lucrări complexe, în primă fază este vorba de reabilitarea și modernizarea locului de joacă din Cartierul Sagricom, un loc de joacă unde nu s-a intervenit de mult timp și de asemenea este vorba de reabilitarea infrastructurii stradale, trotuare, lucrări de preluarea a apelor pluviale plus la lucrări la blocurile de locuințe construite prin Agenția Națională a Locuințelor (ANL). Sperăm ca anul acesta să finalizăm tot programul de reabilitare pe care ni l-am propus în această zonă. Este un proiect ambițios, un proiect de natură să schimbe în mod radical condițiile de aici… Sperăm ca locul de joacă să fie gata în aproximativ 30 de zile, iar până la sfârșitul anului să finalizăm și zona de infrastructură, precum și zona de reabilitare a blocurilor de locuințe. La locul de joacă lucrează Municipal Construct, iar valoarea acestuia este undeva la 100.000 lei. Locul de joacă va fi unul modern, va fi unul de tipul acelora pe care le-am realizat în municipiul Târgoviște și cred că mai ales copiii de aici vor fi foarte încântați.”, a precizat primarul Cristian Stan.

De asemenea, potrivit declaratiilor edilului într-o lună si jumătate vor începe lucrările la grădiniță, autorizația de construcție fiind deja eliberată.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: