Breaking News

Breaking News

TÂRGOVIȘTE: Investiții majore în microraionul V pentru reabilitarea și modernizarea infrastructurii stradale

Iul 18, 2018

Proiectul administrației locale târgoviștene pentre reabilitarea și modernizarea infrastructurii stradale derulat în microraionul V, se apropie de final. Zeci de garaje au fost demolate pentru a face loc parcărilor, stâlpii de iluminat vor fi înlocuiți cu unii pe led, trotuarele vor fi schimbate, străzile asfaltate.

Astăzi a început un nou proiect, pe strada Urmuz, care alături de cel de pe strada Ion Ghica însumează lucrări de aproximativ 1 milion de lei.

“În această zona administrația locală târgovișteană realizează o altă lucrare de reabilitare a infrasctructurii. De altfel, în microraionul numărul 5, în acest moment, se derulează două proiecte importante de infrastructură,  unul vizează această zonă, cel de al doilea vizează zona străzii Ion Ghica, acolo unde și anul trecut am realizat o altă lucrare de reabilitare.

Aici, pe strada Urmuz, au fost realizate lucrări de desființare a garajelor, au fost undeva la 40 de garaje, în locul lor urmează a fi realizate locuri de parare. Se vor face lucrări de reabilitare a iluminatului public, preluarea apelor pluviale, întreaga zonă ba fi schimbata radical.

Cam același tip de lucrări se vor executa si în partea cealaltă, în microraionul numărul 5, pe strada Ion Ghica, în total avem lucrăŕi de aproximativ 1 milion de lei, iar suprafața totală care va fi asfaltată și reabilitata este cam de 10.000mp.

Cu aceste două lucraŕi, practic se încheie, în proporție de 90% lucrăŕile de reabilitare a infrastructurii din microraionul 5. Cam într-o lună, o lună si jumătate toate lucrarile din acest cartier vor fi terminate.” , a precixat primarul Cristian Stan.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: