Breaking News

Breaking News

TÂRGOVIȘTE: Reabilitarea străzii Cetății se apropie de final

Aug 01, 2018

Început în urmă cu mai puțin de o lună de zile, proiectul care vizează reabilitarea uneia dintre cele mai circulate artere din municipiu, strada Cetății, se apropie de final. Potrivit declarațiilor edilului Cristian Stan, în aproximativ o săptămână și jumătate circulația va fi redată în totalitate, la acest moment investiția fiind terminată doar pe primul segment de drum.

Investiția de aici a avut în vedere frezarea și pregătirea carosabilului pentru turnarea a două straturi de asfalt, înlocuirea trotuarelor și bordurilor și realizarea rețelei de preluare  apei pluviale.

„Ne aflăm pe strada Cetăţii din municipiul Târgovişte, aici unde administraţia târgovişteană derulează un proiect de reabilitare a acestei străzi. În această săptămână se vor finaliza lucrările care vizează pregătirea infrastrucurii pentru asfaltare. Se va intra la frezat şi sper ca începutul săptămânii viitoare să însemne şi finalizarea celei de-a doua jumătăţi a străzii, astfel încât pe la jumătatea săptămânii să dăm această stradă în circulaţie în integralitatea sa. Sunt foarte multe solicitări referitoare la reglementarea circulaţiei în această zonă.” a prezizat primarul.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: