Breaking News

Breaking News

Adrian Țuțuianu:”50 de parlamentari au semnat scrisoarea anti Dragnea”

Sep 20, 2018

Senatorul Adrian Țutuianu, președinte PSD Dâmbovița și vicepreședinte la nivel central a declarat la postul B1TV că  50 de parlamentari s-au alăturat și au semnat scrisoarea împotriva liderului Liviu Dragnea.

Țuțuianu a mai precizat că cei nemulțumiți sunt mulți, iar numărul lor este în creștere.

De asemenea acesta a tras sembale de alarmă și a averizat că dacă Dragnea nu pleacă de la șefia partidului e posibil ca unii senatori si deputați social democrați să parasească partidul, să-și dea demisi, riscând astfel pierderea majorității parlamentare, ceea ce înseamnă pierderea Guvernului.

„Partidul trebuie să rămână unit. Eu cred că există riscul, dacă nu găsim o soluție la problemele serioase pe care le are PSD astăzi, ca unii dintre parlamentarii noștri să plece spre alte partide politice. Am avut recent un caz la Botoșani (…), riscul acesta există, ceea ce poate genera o pierdere a majorității parlamentare, cel puțin la Camea Deputaților. De aceea îi rog pe toți parlamentarii PSD să aibă încredere în demersul nostru, să aibă răbdare și îi asigur că deciziile pe care le vom lua vor ține cont de interesul României și de interesul PSD”, a mai spus Țuțuianu.

Comitetul Executiv Național al PSD va fi convocat pentru vineri, la ora 12:30, pentru a discuta și decide despre toate problemele cu care partidul se confruntă.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: