Breaking News

Breaking News

Ce ție nu îți place, altuia nu-i face: Țuțuianu se eschivează și amenință cu tribunalul

Sep 22, 2018

După înfrângerea de la București, Adrian Țuțuianu nici măcar nu a mai avut puterea să oprească la hanul din pădure aflat în drum spre Târgoviște. De nervi și supărare, în drumul său spre Consiliul Județean, de unde conduce județul, Țuțuianu a început să amenințe în stânga și în dreapta. Informații cum că pesediștii dâmbovițeni pregătesc o scrisoare în care îi cer explicații în urma puciului, l-au scos din minți pe Țuțuianu care i-a convocat pe Cristi Stan și pe Oana Vladucă, pupilele sale credincioase.

Diversiunea lui Țuțuianu cu 50 de parlamentari care ar vota împotriva lui Dragnea a fost una care a provocat mari deranjamente în partid. Ca să nu mai vorbim despre afirmații neconfirmate încă legate de o eventuală trecere la ProRomania lui Ponta a lui Țuțuianu au pus pe jar Organizația care așteptă un semnal de la centru pentru a regla lucrurile și pentru a face curățenie.

PRELUARE ARTICOL www.stiripesurse.ro

“Senatorul PSD Adrian Țuțuianu a declarat, pentru MEDIAFAX, că va propune, la următoarea ședință a BPN, excluderea lui Cătălin Rădulescu din partid, iar personal îl va da în judecată pe acesta, pe fondul acuzațiile potrivit cărora Țuțuianu ar fi acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul PSD, informează mediafax.

“În cursul zilei de ieri (vineri – n.r.) au fost vreo doi, trei care au aruncat tot felul de mizerii în piață. Rădulescu bate câmpii pur și simplu, iar luni o să avem probabil o ședință a Biroului Permanent Național și am să cer personal președintelui partidului să vină să dea lămuriri (Cătălin Rădulescu – n.r.). Este o tâmpenie. O nebunie. O aiureală spusă de un nebun. E ca în povestea aceea – un nebun aruncă o piatră și apoi doi deștepți încearcă să o scoată din lac”, a afirmat Adrian Țuțuianu, sâmbătă pentru MEDIAFAX.
Acesta a adăugat că îl va da în judecată pe deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, deoarece acuzațiile nu au niciun suport în realitate, precizând și că îi va cere lui Liviu Dragnea să informeze public dacă există un sistem de supraveghere al SRI în sediul partidului din Kiseleff.
“O să-l dau și în judecată, pentru că nu mai accept să mă terfelească nimeni. Deocamdată el s-a exprimat. Nu știu cine l-a pus. Aceasta este altă poveste. Este o aiureală pur și simplu. Nu are niciun fel de suport în realitate. Luni o să cer politic, în cadrul Biroului Permanent Național, dacă are loc, președintelui partidului să mă informeze și pe mine dacă există o asemenea situație. Dacă există, atunci înseamnă că un serviciu secret a acționat nelegal, pentru că nu ai voie să interferezi în viața unui partid politic, iar dacă nu există, atunci o să-l rog să spună public lucrul acesta și să-l sancționăm pe Rădulescu”, a completat Țuțuianu.
Întrebat ce sancțiune va propune pentru Cătălin Rădulescu, Adrian Țuțuianu a spus că o ceară excluderea acestuia din partid.
“Eu o să cer excluderea din partid, nimic altceva. Nu poți să faci asemenea acuzații, pentru că ele sunt de o gravitate extremă. Afectează și persoana, afectează și serviciile din România. Dar, în plan personal, mă voi întâlni cu domnul Rădulescu la tribunal”, a conchis senatorul PSD.
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, membru în comisia parlamentară pentru legile justiției, l-a acuzat vineri pe Adrian Țuțuianu, unul dintre semnatarii scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea și fost președinte al Comisiei de Control SRI, că a acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul partidului.”

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: