Breaking News

Breaking News

TÂRGOVIȘTE: Peste 100 de locuri de parcare amenajate pe strada Urmuz

Sep 21, 2018

Început la mijlocul lunii iulie a.c., proiectul administrației locale târgoviștene de reabilitare și modernizare a străzii Urmuz, a ajuns la final. Astfel, după dezafectarea garajelor și curățarea zonei, au fost amenajate peste 100 de locuri de parcare, iluminatul public a fost schimbat, iar zona de carosabil a fost asfaltată.

„În zona străzii Urmuz din municipiul Târgoviște, microraionul V, administrația locală târgovișteană a finalizat o investiție care a vizat reabilitarea parcării, reabilitarea străzii, dezafectarea garajelor. De asemenea, s-au făcut investiții pe zona de iluminat public. Zona este total schimbată față de ceea ce aveam până acum. De asemenea, au fost marcate și create peste 100 de locuri de parcare și aș mai menționa că în locul celor aproximativ 35 de garaje s-au creat peste 60 de locuri de parcare. S-au câștigat câteva locuri de parcare bune numai în această zonă… A avut loc o intervenție și la instalația de canalizare a blocului, dar și lucrări de preluare a apelor pluviale. Investiția a fost realizată pe zona de pregătire a asfaltării, infrastructură, montarea de stâlpi, lămpi, iluminat public cu led, de câtre Municipal Construct, iar asfaltarea s-a făcut cu societatea care are contract cu administrația locală târgovișteană. Valoarea investiției este de aproximativ 450.000 lei și este vorba de vreo 5000 de metri pătrați.

S-au făcut lucrări de preluare a apelor pluviale, s-a schimbat total iluminatul public, s-a făcut tot ceea ce trebuia pentru amenjarea unei parcări decente pentru locuitorii din această zonă.

Următorul pas în acest cartier este zona străzii Ion Ghica și cu asta se cam finalizează microraionul V, ca și infrastructură”, a precizat Cristian Stan, primarul municipiului.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare