Breaking News

Breaking News

TÂRGOVIȘTE: Zona străzii Nicolae Iorga, reabilitată și modernizată 

Sep 26, 2018

O altă zonă din municipiul Târgoviște care a fost schimbată radical de către administrația locală o reprezintă strada Nicolae Iorga. Aici s-au derulat mai multe proiecte, de la reabilitarea și modernizarea locului de joacă, la asfaltarea carosabilului, la schimbatul iluminatului public, la amenajarea a aproximativ 40 de locuri noi de parcare.

„Ne aflăm în zona străzii Nicolae Iorga din municipiul Târgoviște, zonă unde sunt pe cale să se finalizeze câteva investiții importante pe care administrația locală târgovișteană le-a derulat în acest an, în special în această vară și în această toamnă. Ne aflăm în zona locului de joacă, unde s-au înlocuit echipamentele de joacă, s-au montat echipamente de fitness… De asemenea, s-a montat suprafață sintetică, s-au refăcut aleile, s-a lucrat la spațiul verde. Este o zonă care este complet refăcută la acest moment.

De asemenea, s-a asfaltat strada Nicolae Iorga, s-au asfaltat cele două parcări din stânga și din dreapta străzii Nicolae Filipescu, în zona blocurilor X, iar în acest moment se lucrează la parcarea care va fi realizată pe terenul pus la dispoziție de Consiliul Județean, pentru că una din solicitările importante pe care locuitorii din această zonă le aveau se referea la extinderea spațiului de parcare. Sperăm să avem undeva la 40 de noi locuri de parcare în zona în care se lucrează acum și să se mai reducă puțin disconfortul generat de acest subiect aici strada Nicolae Iorga.

Sunt investiții importante, practic întreaga zonă a fost reabilitată, cu mențiunea că în următoarele luni și strada Nicolae Filipescu va fi reabilitată integral în cadrul unui proiect finanțat de la bugetul local, acum au început lucrările de extindere a rețelei de gaze naturale.

Așadar, sunt investiții importante… Valoarea totală a lucărilor pe această zonă se apropie de 600.000 lei, iar majoritatea sunt lucrări realizate de Municipal Construct. Sperăm ca în două- trei săptămâni să se finalizeze și parcarea, inclusiv la nivel de asfaltare, pentru că discutăm, în afara amenajării a locurilor de parcare, de amenajarea trotuarelor, de iluminat public nou, toate acestea fiind lucrări pe care vrem să le finalizăm în această toamnă, cât timpul ne va permite să desfășurăm aceste activități”, a precizat Cristian Stan, primarul municipiului.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: