Breaking News

Breaking News

ȚUȚUIANU A ACCEPTAT TEHNICA SRI ÎN SEDIUL PSD

Sep 21, 2018

Preluare www.stiripesurse.ro

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, membru în comisia parlamentară pentru legilejustiției, l-a acuzat vineri pe Adrian Țuțuianu, unul dintre semnatarii scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea și fost președinte al Comisiei de Control SRI, că a acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul partidului, scrie Mediafax.

“Există o persoană…. De azi încolo nu o să mai fiu prieten cu ei. E total împotriva misiunii date de electorat. Domnul Țuțuianu să spună dânsul unde (supraveghere SRI sediul Kiseleff – n.r.). Trebuie să ne spună de ce au fost protocoalele legale”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Declarația vine în contextul în care jurnaliștii au întrebat la cine făcea referire când vorbea, în postarea de pe Facebook despre sistem de supraveghere SRI în sediul din Kiseleff.

“Ce, ati crezut ca va lasa Iohanis la guvernare pe voi , numai sa il dați jos pe președinte ? Sau ca ne pacăliți pe noi cu scrisoarea ca sa blocați toate modificările la legile justiției , la codurile penal și de procedura penală , pentru anularea protocoalelor și blocați amnistia și grațierea , la comanda statului paralel ? Cum sa puneți pe unul , care accepta sistem de înregistrare SRI in sediul Psd -ului și e denunțător intr-un dosar , sa semneze scrisori in care sa ne spună ca din cauza lui Liviu Dragnea nu vor trece aceste modificări ?”, a scris Rădulescu, cu o zi înainte, pe Facebook.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: