Breaking News

Breaking News

TÂRGOVIȘTE: 3,9 milioane de lei se vor investi în reabilitarea a opt străzi din municipiu

Oct 24, 2018

Încă un proiect important pentru reabilitatea și modernizarea infrastructurii rutiere a început la nivelul municipiului Târgoviște. Astfel, autoritățile locale vor investi 3,9 milioane de lei, bani din fonduri proprii, pentru asflatarea a opt străzi, și anume: Tudorică Popescu, Plantelor, Pădurii, Crângului, Nifon, Miron Costin, Stolnic Constantin Cantacuzino și Ileana Sărăroiu.
Pentru că vremea este înca favorabilă, echipele de muncitori se află pe teren și lucrează la foc continuu pentru ca lucrările să fie implementate la timp.
În ceea ce privește acest proiect, este vorba de 3,4 kilometri de drum.
„Pe strada Tudorică Popescu debutează lucrările din cadrul celui de-al doilea proiect  important  pe care administraţia locală  târgovişteană îl  implementează în acest an în municipiul Târgovişte. Este  vorba de străzile Tudorică Popescu, Plantelor, Crângului, Miron Costin, Stolnic Constantin Cantacuzino, Ileana Sărăroiu. În total sunt opt străzi, 3,4 kilometri, proiect care debutează astăzi. Atât cât vremea ne va permite, vom lucra la infrastructură pe acest proiect, încercând  să nu lăsăm străzile într-un stadiu care să nu permită trecerea  peste iarnă.
În această zonă se mai derulează un alt proiect al administraţiei locale, strada Leo Plângă, va intra şi aceasta  în reabilitare ca şi strada Tighina, strada Herţa, astfel încât după finalizarea celor două proiecte, întregul cartier va fi schimbat în bine din punct de vedere al infrastructurii. Există şi proiecte  complementare de  extindere a reţelelor de canalizare, de extindere a reţelelor de alimentare cu gaze, ce vor fi implementate înainte de finalizarea lucrărilor de asfaltare. Se mai lucrează la parcarea de pe strada Ion Ghica din microraionul V, iar lucrarea va fi finalizată săptămâna aceasta.Toate lucrările  acestea sunt finanţate din bugetul local. Valoarea acestui proiect este undeva la 3,9 milioane de lei”, a precizat primarul Cristian Stan, în cadrul unei vizite efectuate pe șantier.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: