Breaking News

Breaking News

TÂRGOVIȘTE: În locul garajelor, 160 locuri de parcare au fost amenajate în micro V, strada Ion Ghica

Oct 31, 2018

Încă un proiect de reabilitare stradală a fost încheiat de catre autoritățile locale, de acesta dată fiind vorba despre strada Ion Ghica din microraionul V al municipiului Târgoviște. Pe locul fostelor garaje, 6000 mp au fost transformați în locuri de parcare, iluminatul public a fost schimbat, au existat lucrări de refacere a  trotuarelor  precum și lucrări la sistemul de preluare a apelor pluviale.

Este al doilea astfel de proiect derulat în acest cartier, unde, în urma investiției au rezultat 160 de locuri noi de parcare, urmând ca în scurt timp să se înceapă și reabilitarea locului de joacă.

“Este o zonă în care existau garaje care au fost desființate, este o zonă care acum arată foarte bine. Cartierul microraionul numărul V este aproape integral reabilitat, lucrări ce s-au efectuat în ultimii doi ani.

Tot legat de acest cartier, vreau să mentionez și faptul că blocurile 5A și 5B vor intra pe proiectul de reabilitare termincă, urmând ca săptămâna viitoare să aibă loc vizita precontractuală a reprezentanților finanțatorului, astfel încât să putem încheia cât mai repede și contractul de finanțare și pe cel de execuție lucrări.”, a precizat primarul Cristian Stan.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: