Breaking News

Breaking News

A lovit mortal un biciclist și a fugit de la locul accidentului

Noi 04, 2018

Ieri, 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Politiei Orașului Răcari au fost sesizați că pe DN 7, în afara localității Slobozia Moară, s-a produs un accident rutier, în urma căruia un bărbat în vârstă de 57 de ani, care se deplasa pe bicicletă, a decedat, iar autorul accidentului a părăsit locul faptei.

În urma activitatilor specifice, s-a reușit identificarea autorului în două ore de la data comiterii accidentului, acesta fiind un bărbat de 32 de ani, din comuna Poiana, care a părăsit locul accidentului, încercând să se sustragă cercetarilor. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de “ucidere din culpa” și “părăsirea locului accidentului”, urmând ca pe parcursul acestei zile sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari cu propunerea de arestare preventivă .

Astăzi, 4 noiembrie a.c, în jurul orei 17:00, autorul accidentului mortal va fi condus de la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J Dâmbovița la sediul Parchetului Orașului Răcari pentru a se dispune măsuri

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: