Breaking News

Breaking News

Adrian Țuțuianu, după excluderea din PSD: “Cred că partidul se îndreaptă într-o direcție greșită”

Noi 06, 2018

“E un moment dificil pe care îl anticipam. Cred că e o greşeală majoră şi decizia de azi nu face altceva decât să arate că în PSD e sancţionat delictul de opinie. Eu m-am exprimat în interiorul partidului. Nu am văzut să condamne cineva faptul că un om e înregistrat în PSD de oameni interesaţi să strice lucrurile într-o organizaţie. Nu mi-am propus niciodată să ascund lucrurile care nu merg. Cred că partidul se îndreaptă într-o direcţie greşită. Rămâne că timpul să arate dacă noi am avut dreptate sau cei care au votat azi pentru excluderea noastră. Sunt căile statutare, Comisia de etică, Congres şi căile juridice.

Mă voi consulta cu colegii de la PSD Dâmboviţa şi voi decide ce avem de făcut în continuare. Două lucruri vreau să fie clare. A vorbi despre problemele unui partid nu înseamnă a fi împotriva partidului. Nici eu, nici domnul Neacşu nu am sprijinit acţiuni împotriva partidului”, a spus Adrian Ţuţuianu la sfârșitul ședinței CeX, în urma căreia, cu 53 de voturi pentru și 9 împotrivă a fost eliminat din rândurile PSD-ului.

“După 20 de ani s-au găsit colegi să spună că nu am servit corespunzător interesele acestui partid”, a completat Țuțuianu.

Acesta a fost sancționat pentru că în spațiul public au apărut înregistrări, de la ședinte ale partidului din teritoriu, în care social democratul, aducea jigniri mai multor miniștrii din cabinetul Dăncilă, iar despre PSD afirma că este un “partid de maimuțe”. 

Țuțuianu susține faptul că stie cine a orchestrat acest scenariu, „nu au fost înregistrări cu telefonul, toţi am predat telefoanele la intrarea în sală.

Înregistrările au fost făcute sub coordonarea lui Codrin Ştefănescu. Lângă el a venit un fost deputat PP-DD trecut meteoric prin PSD Dâmboviţa în vremea lui Victor Ponta – Radu Popa, un personaj toxic cu care nu am putut avea niciun fel de relaţii cordiale, fost preşedinte al Consiliului Judeţean, ofiţer de securitate Oprea şi, probabil, unul din colegi – nu ne iubeşte toată lumea din organizaţia Dâmboviţa – care a fost cablat cu tehnica de ultima generaţie. 

Nu au fost înregistrări cu telefonul, toţi am predat telefoanele la intrarea în sală, aşa ne-am obişnuit să lucrăm.
Când am afirmat cu nume şi prenume ştiu foarte bine ce s-a întamplat în judeţul Dâmboviţa. Am colectat informaţii de la toată lumea”, a precizat acesta pentru digi24.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: