Breaking News

Breaking News

Rovana Plumb va asigura reprezentarea şi gestionarea dosarelor CAG – Consiliul Afaceri Generale 

Noi 12, 2018

După ce săptămâna trecută, Victor Negrescu, ministrul delegat pentru afaceri europene referitoare la reprezentarea şi gestionarea dosarelor Consiliului de Afaceri Generale, atributiile sale au fost transferate în sarcina Rovanei Plumb, Ministrul Fondurilor Europene.

Dispoziția a fost dată de catre premierul Viorica Dăncilă, în cadrul ședinței de Guvern din data de 09 noimbrie a.c..

”Conform dispoziţiei Prim-ministrului din şedinţa de Guvern din 09.11.2018, atribuţiile legale ale ministrului delegat pentru afaceri europene referitoare la reprezentarea şi gestionarea dosarelor CAG (Consiliul Afaceri Generale, la care participă miniştrii de afaceri europene din statele membre) vor fi îndeplinite şi asigurate de acum încolo de un alt reprezentant al Guvernului. În acord cu instrucţiunile primite la nivel ministerial, toată documentaţia pregătită pentru buna reprezentare a intereselor României a fost deja înaintată celor desemnaţi să participe”.
Este a treia funcție pentru Rovana Plumb, pe lângă funcția de Ministru al Fondurilor Europene, asigură interimatul la Ministerul Educației, dar și conducerea Partidului Social Democrat organizația Dâmbovița.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: