Breaking News

Breaking News

TÂRGOVIȘTE: 30 locuri noi de parcare, în spatele magazinului Muntenia

Noi 07, 2018

Într-o zonă cu intens trafic, în centrul municipiului Târgoviște, în spatele magazinului Muntenia, pe strada Nicolae Iorga, administrația locală a amenajat 30 de locuri noi de parcare.

„Pe strada Nicolae Iorga din municipiul Târgoviște administrația locală, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, care ne-a pus la dispoziție suprafața de teren, a amenajat o parcare nouă. Sunt peste 30 de locuri noi de parcare într-o zonă foarte solicitată din acest punct de vedere, într-o zonă în care cetățenii, de foarte multe ori, au venit în audiență la Primărie și au cerut găsirea unei soluții. Cred că am reușit să găsim o soluție, chiar dacă aceasta nu acoperă în proporție de 100% nevoia de locuri de parcare din zonă, însă sunt peste 30 de locuri noi de parcare create, au fost marcate și celelate locuri de parcare, a fost lărgită și strada Nicolae Iorga… Cred că a fost o intervenție utilă a administrației publice locale, iar cu această investiție marcăm finalul complexului de lucrări care au fost realizate pe această stradă. A fost reabilitată strada, a fost făcut locul de joacă, a fost reabilitată și parcarea din spatele blocurilor X, o intervenție realizată numai în acest an de către administrația locală târgovișteană. Vreo 15.000 de metri pătrați sunt per total și o zonă care s-a schimbat absolut total în municipiul Târgoviște.

De asemenea, în această perioadă se lucrează în Cartierul Sagricom din Târgoviște, unde vor fi finalizate lucrările și sper ca vremea să ne permită să intrăm și în Micro III, deși ne propusesem ca pe zona de asfaltare să intrăm anul viitor, în primăvară, dar dacă vremea ne permite vom reabilita integral și prima parcare din Microraionul III pe care am abordat-o, este vorba de parcarea din spatele Blocurilor C6- C10, acolo unde lucrăm la pregătirea infrastructurii în acest moment. Acolo se reabilitează și locul de joacă existent, plus parcarea, iluminatul public, spațiul verde, se mai face o ieșire din parcare către una din straăzile adiacente, urmând ca până la finalul anului viitor, sperăm noi, să reușim să reabilităm integral Microraionul III din Târgoviște, așa cum am făcut și cu Microraionul V”, a precizat edilul Cristian Stan.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: