Breaking News

Breaking News

TÂRGOVIȘTE: Cartierul Sagricom, scos la lumină de către autorități

Noi 14, 2018

Cartierul Tineretului sau Cartierul Sagricom din municipiul Târgoviște a suferit schimbări radicale, după ce autoritătile publice locale au demarat mai multe investitii în zonă.
Este un angajament pe care executivul primăriei Târgoviște și l-a asumat, astfel că, în primă fază, în această zonă peste 8000 mp, străzi și trotuare, au fost reabilitați.

WhatsApp Image 2018-11-14 at 14.00.57 (2)

“Aici peste 8000 de mp de străzi și trotuare au fost reabilitați de către primăria Târgoviște. Sunt primele lucrări importante de modernizare a acestei zone, acum arată cu totul altfel, arată civilizat. Este un angajament pe care ni l-am luat față de locuitorii de aici și suntem bucuroși pentru că l-am dus la îndeplinire. Mai avem de lucru puțin în acest cartier, și nu vorbesc despre blocurile neterminate, aceasta este o investiție a ANL și din câte am înțeles s-a reziliat contractul cu fostul constructor și este landata licitația de execuție.

WhatsApp Image 2018-11-14 at 14.00.57

Este vorba de încă o parcare pe care vrem să o realizăm aici, dacă ne permite vremea anul acesta, dacă nu în primăvara anului viitor. În orice caz, repet, sunt primele lucrări importante de reabilitare a infrastructuriu din cartierul Sagricom.

De asemenea, de menționat este și faptul că în această vară am realizat și locul de joacă, poate cel mai frumos și cel mai modern din municipiul Târgoviște.

Investițiile vor continua în această zonă, schimbarea fiind una radicală față de ceea ce era înainte”, a precizat primarul Cristian Stan.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: