Breaking News

Breaking News

Va fi exclus sau nu Adrian Tuțuianu din rândurile PSD?! 

Noi 05, 2018

Ape din ce în ce mai tulburi în PSD, mai ales că astăzi, începând cu ora 12:00 va avea loc ședința CEX-ului. În ultima vreme, numeroase voci, au lansat în spațiul public, faptul că Liviu Dragnea dorește să scape de trădatorii din partid, însă soarta căruia va fi decisă azi Gabriela Firea,  Adrian Țuțuianu, Paul Stănescu sau Marian Neacșu?

Conform capital.ro există mai mulți lideri ai Partidului Social Democrat care i-au cerut lui Liviu Dragnea, ca punct pe ordinea de zi a ședintei “să se voteze plecarea a cel puțin un membru, care a destabilizat partidul în ultima perioadă și care a participat la puci. Principalul favorit în cursa pentru eliminarea din partid este în acest moment Adrian Țuțuianu.”, precizează sursa citată.
“Înregistrările difuzate de România Tv, în care acesta își făcea franjuri colegii din PSD, i-a supărat pe foarte mulți. Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda vor excluderea lui Țuțuianu, conform unor surse din PSD. Și nu sunt singurii. Și Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD, insistă pentru sancționarea puciștilor.
Mai multe voci puternice din PSD cer excluderi pentru restabilirea calmului și impunerea unei discipline în partid. Aceștia consideră că ar fi o greșeală să fie lăsați puciștii să-și continue planurile din interior, mai ales că au fost iertați în trecut, au dezvăluit surse din PSD.
Marian Neacșu l-a supărat foarte tare pe Liviu Dragnea și acesta este și el în topul listei negre. Cei care ar fi scăpat complet de excluderi ar fi Gabriela Firea și Paul Stănescu, care s-ar fi căit după ce a fost vârf de lance în ultimul puci.
În același timp, gruparea puciștilor amenință cu demisii, dacă vreunul din ei va fi sancționat. Totuși se pare că în cele din urmă se va insista pentru excluderea lui Adrian Țuțuianu din partid.”, mai scrie capital.ro.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare