Breaking News

Peste 600 de locuri de mincă la  Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Apr 12, 2019

Bursa Generală a Locurior de Muncă este o acţiune care se încadrează în seria de evenimente organizate de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă la nivelul întregii țări.

Astfel, în judeţul Dâmboviţa, Bursa Generală a Locurilor de Muncă are  loc astăzi, 12 aprilie a.c., la Târgovişte, începând cu ora 10:00 în incinta Clubului Studenţilor.

La eveniment au confirmat participarea 52 de agenţi economici, cu o  ofertă de 636 de locuri de muncă, care se adresează persoanelor atât cu studii superioare, cu studii medii cât şi celor fără calificare.

Dintre acestea se menţionează:

- inginer mecanic, economist, operator caluculator, agent vânzări, lucrător comercial, mecanic auto, rectificator, operator comandă numerică, galvanizator,  bucatar, ospătar, sudor, confecționer articole textile, electricien,  muncitor necalificaţ.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovita  oferă și cu acest prilej, posibilitatea persoanelor care nu sunt calificate, să se informeze și să acceseze unul dintre cele 23 de cursuri de calificare.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: