Breaking News

ÎN CURÂND: LEGĂTURILE ȘI ARANJAMENTELE CLANULUI “REGINA” LA MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE!

Andrei Plumb: PSD, campanie pozitivă, bazată pe fapte și nu pe jigniri

Mai 24, 2019

“La final de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare vreau să le mulțumesc tuturor colegilor pentru eforturile făcute în a prezenta dâmbovițenilor oferta electorală a Partidului Social Democrat. PSD a ales o campanie pozitivă, bazată pe prezentarea unor fapte, nu pe răspândirea unor vorbe, nu pe violență verbală sau fizică, nu pe jigniri și insinuări. Iar acest lucru s-a reflectat în modul extraordinar în care echipele PSD Dâmbovița au fost primite de dâmbovițeni, în toate localitățile județului, semn că aceasta este atitudinea pe care oamenii o așteaptă de la partidele politice, dar și că dâmbovițenii apreciază măsurile luate de guvernarea PSD.

Duminică, 26 mai, este o zi decisivă pentru viitorul european al României. PSD are un program coerent pentru Parlamentul European, care urmărește ca România să stea la masa deciziilor europene, să-și ocupe locul pe care îl merită în Europa, iar românii să fie respectați  la fel ca ceilalți cetățeni europeni.

PSD Dâmbovița a dat candidatul de pe locul I pe listele Partidului Social Democrat, ceea ce reprezintă o mare onoare, dar și o mare responsabilitate. Dar mai ales o mare oportunitate pentru acest județ!

De aceea, pe 26 mai, vă aștept la vot într-un număr cât mai mare pentru a vota lista de candidați a PSD pentru Parlamentul European. Cu votul dumneavoastră  Dâmbovița va primi mai  mult respect! România va primi mai mult respect în Europa! ” este mesajul pe care Andrei Plumb, cel care a fost coordonatorul județean al campaniei electorale pentru alegerile europarlamebtare care vor avea loc dumincă, 26 mai a.c.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: