Breaking News

Liviu Dragnea își dorește ca Rovana Plumb să fie comisar european

Mai 25, 2019

În această seară, în cadrul unei emisiuni tv, Liviu Dragea, liderul social democraților, a spus că își dorește ca Rovana Plumb să ocupe postul de comisar european.

”Eu mi-aș dori foarte mult ca Rovana Plumb să fie comisar european, din partea României.  Mi-aș dori lucrul ăsta pentru că am avea, pentru prima dată, un comisar din partea României care nu va uita României. Nu poți să mergi acolo, sigur să lucrezi doar pentru țara ta, dar nici să lucrezi doar pentru alții, așa cum s-a întâmplat. Cioloș, iertați-mă, n-a ținut cont de interesele României. Și când a fost ministru al Agriculturii, și când a fost prim-ministru a făcut orice pentru ca subvențiile în agricultură să ajungă la fermieri decât cu 7-8 luni de zile întârziere”, a spus Liviu Dragnea.
”Sunt emoționată, în această seară. Sunt onorată de propunerea pe care a făcut-o domnul președinte pentru nominalizarea mea pentru funcția de comisar european. Am fost 5 ani de zile în Parlamentul European, iar din 2012 lucrez cu instituțiile europene.”, a adăugat Rovana Plumb.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: