Breaking News

Rovana Plumb:”Voi rămâne președintele organizației PSD Dâmbovița” 

Mai 24, 2019

Aflată în cadrul unei emisiuni tv, Rovana Plumb, președinte al PSD Dâmbovița a declarat faptul că va rămâne lider al organizației chiar dacă va pleca ca europarlamentar în Parlamentul European.

“Apreciez foarte mult munca tuturor liderilor PSD locali, de aici, din Dâmbovița și vreau să le spun că voi rămâne  la președinția organizației județene a  PSD cu toată determinarea. Nu am venit ca să plec, nu am venit să fac o “figură de stil”, chiar iubesc Dâmbovița.”

„Sunt onorată să fiu președintele uneia dintre cele mai puternice organizații PSD din țară și vreau să le mulțumesc tuturor colegelor și colegilor mei, fie că vorbim de primari, de președinți de organizații, de consilieri județeni, de consilieri locali, dar și simpli membri, pentru  atitudinea pe care o au zi de zi. Nici o clipă nu s-au gândit să trădeze PSD plecând din partid. Din contră nu le place trădarea, nu le plac cei care au fost odată membrii ai PSD și partidul le-a dat totul, iar acum să le întorc spatele și să le vorbesc urât. Inclusiv la mitingul organizat de PSD național la Târgoviște, fiecare membru a răspuns cu multă solidaritate.”, a precizat aceasta.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: