Breaking News

Danil Zepiși este istorie pentru IPJ Dâmbovița

Iun 13, 2019

Din ordinul ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, Danil Zepiși a fost demis din funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție al județului Dâmbovița.

Se știe faptul că în ultimele luni, comanda inspectoratului a fost asigurată de Sorin Păun, deoarece Zepiși a avut un concediu medical mai îndelungat.

În decizia ministrului mai este precizat și faptul că Zepiși a fost lăsat la dispoziția IPJ Dâmbovița pentru îndeplinirea de atribuții care îi revin unui agent procedural. Mai mult, văzând că nu prea mai are loc de întors, Zepiși și-a depus dosarul de pensionare.

Cu siguranță nu acesta a fost planul său, nu s-a gândit că, deși încerca de fiecare dată să afișeze valeități de adevărat ofițer, împachetat frumos cu fundă, își dădea în petic de nenumărate ori, lasându-și la vedere adevărarul caracter de “milițean comunist”, cum deseori comentau, pe la colțuri, subalternii săi.

Probabil noua funcție, aceea la care trebuia să rămână, de agent procedural, fără acces la informatii secrete, era cu mult sub demnitatea sa, că de’, în perioada de aproximativ un an de când nu prea a mai calcat în curtea și birourile instituției, nu s-a gândit că totul se va întoarce împotriva sa, mai ales după ce a mușcat mâna care l-a hrănit să ajungă mare.

Dar, totu-i bine când se termină cu bine, nu?! Acum Zepiși va fi pensionar de lux, fără griji sau alte nevoi, și va avea suficient timp de odihnă că tare grea a fost perioada de șefie …

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: