Breaking News

Breaking News

Aparatură în valoare de 500.000 lei, sponsorizare pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Iul 11, 2019

Astăzi, Spitalul Județean de Urgență Târgoviște a primit o sponsorizare substanțială de la ASO Cromsteel, sponsorizare care nu a constat în bani direct, ci în dotarea mai multor secții ale unității cu aparatură medicală, și anume: un ecograf multidisciplinar care are și o sondă pentru glanda tiroidă, un ecograf portabil, 10 monitoare pentru monitorizarea funcțiilor vitale, opt electrocardiografe, un laser terapeutic, aparate pentru electroterapie, un aparat care, cu ajutorul curenților de înaltă frecvență, permite tratarea afecțiunilor articulare fără a mai fi nevoie de operație.

“Noi am gândit această sponsorizare ca un ajutor adus comunității în care ne desfășurăm activitatea, ca un ajutor acordat implicit angajaților noștri și familiilor lor, pentru că atunci când au diferite probleme de sănătate vin în acest spital să se trateze.

Sponsorizarea a fost de 5 miliarde de lei vechi, adică jumătate de milion de ron.

Ne bucurăm că am putut să facem aceste lucruri, că managerul spitalului a fost foarte deschis pentru colaborare” , a precizat directorul societății.

La eveniment au fost prezenți și reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița, dar și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Cu toții au adus mulțumiri societății private pentru această inițiativă și și-au exprimat deschiderea și pentru alte astfel de colaborări pe viitor.

“Este un eveniment care, spun eu, ține de normalitatea unei relații care trebuie să existe între autoritățile locale și mediul privat. Vreau să-i mulțumesc domnului director pentru preocupare, pentru implicare, facem pași înainte pentru a demonstra că și la Târgoviște există o comunitate activă, că și la Târgoviște se pot întâmpla lucruri bune.

Este lăudabilă inițiativa, și, în numele instituției pe care o reprezint, vă spun că avem toată deschiderea și vă așteptam alături de noi și în alte proiecte cu un astfel de impact social. ” a precizat Alexandru Oprea, președintele CJD.

WhatsApp Image 2019-07-11 at 12.55.47

“Participăm la un eveniment care nu este des întâlnit, această modalitate de colaborare, de parteneriat între mediul privat și, în cazul de față, o unitate spitalicească, eu cred că discutam de mai mult decât un gest de donație, discutam despre un mesaj foarte clar care este transmis, pe de o parte de către Cromsteel, pe de altă parte de către administrația județeană, prin Spitalul Județean. Un mesaj de solidaritate cu comunitatea locală. Felicitări, eu cred că este începutul unei colaborări intense și nu numai în acest domeniu care este sensibil și delicat, cel al sănătății.” a adăugat Cristian Stan.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: