Breaking News

ÎN CURÂND: LEGĂTURILE ȘI ARANJAMENTELE CLANULUI “REGINA” LA MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE!

Șoc în PSD Dâmbovița!
Primarii au fost păcăliți să semneze scrisoarea către premier

Aug 13, 2019

Șoc în PSD Dâmbovița, după ce s-a aflat că un deputat și alți membri din structura de conducere a unei organizații au încercat să o mintă pe președinta partidului, Viorica Dăncilă, printr-o scrisoare cu care doreau să se impună la conducere.

Episodul scrisorii a avut loc duminică,  la sediul Arhiepiscopiei Târgoviște, când deputatul Corneliu Ștefan și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan,  cu complicitatea vicarului Ionuț Ghibanu au înaintat un document controversat, cu conținut politic, cu scopul înlocuirii conducerii actuale a PSD Dâmbovița, reprezentată de Rovana Plumb.

Luni, documentul a “scăpat” pe surse în câteva publicații online, ceea ce a generat o rumoare mai ales în rândul semnatarilor. Aceștia au cerut discuții cu conducerea organizației care a convocat un Comitet Executiv Județean. În mod cu totul neașteptat, semnatarii prezenți la Cex și-au cerut scuze de la Rovana Plumb și de la colegi pentru că fie nu au cunoscut conținutul, fiind mințiti cu privire la acesta, fie nu l-au citit, mergând pe buna credință a lui Corneliu Ștefan, președinte executiv demisionar al organizației. În plus, majoritatea au spus că nu cunosc împrejurările înmânării acestuia, neștiind implicarea vicarului Ghibanu. Conținutul scrisorii a fost supus votului Cex. Supriza a fost că niciunul dintre cei 83 de membrii prezenți, printre care și semnatari, dar și Stan, cel care l-a înmânat, nu și-au asumat textul documentului.

Un episod similar a avut loc la Dâmbovița și când Adrian Țuțuianu a prezentat o scrisoare de susținere a sa după demiterea de la președinția organizației, în care cerea demiterea lui Liviu Dragnea. Ulterior s-a aflat că semnatarii nu cunoșteau conținutul.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: