Breaking News

SPUMA PARTY PEOPLE la Complexul Turistic de Natație

Aug 15, 2019

Petrecere cu muzică și voie bună, dar și Spuma Party People, astăzi la Complexul Turistic de Natație, în zi de dublă sărbătoare, Sfânta Maria, dar și trei ani de când unitatea și-a deschis porțile la super distracție. Deși vremea nu este favorabilă, ștrandul a fost plin, în jur de 600 de persoane fiind prezente la petrecere.

“Astăzi este o zi de sărbătoare, îi sărbătorim pe cei care poartă numele de Sfânta Maria. Încă un motiv de sărbătoare, Complexul Turistic de Natație împlinește 3 ani de la deschidere, 3 ani de activitate, ani în care am încercat să oferim târgoviștenilor și nu numai, și celor care ne vizitează din alte zone, cele mai bune condiții de petrecere a timpului liber.

Astăzi avem și o surpriză pentru cei care sunt prezenți , vom avea Spuma Party People World. Am păstrat culorile tricolorului, albastru, galben și roșu.

Aici, în ștrandul Complexului Turistic de Natație, în această vară, avem aproximativ 100.000 de vizitatori, este un număr impresionant, o cifră la care, sincer, nu ne-am așteptat. Vreau să vă spun că toate cheltuilile, toate aceste petreceri, evenimente, cheltuielile de întreținere și bugetul sunt suportate din fondurile primăriei municipiului Târgoviște, ei se ocupă, si pentru astea le mulțumim.”, a precizat Ciprian Prisăcaru, directorul complexului.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: