Breaking News

Breaking News

Tabără de intervenții în caz de dezastru organizată de Crucea Roșie Dâmbovița și Crucea Roșie Kiev

Aug 11, 2019

Voluntarii şi conducerea Crucii Roşii Dâmboviţa împreună cu delegația  Crucii Roșii Kiev au luat parte la „Tabăra de intervenţii în caz de dezastre” unde au fost pregătiţi să intervină în cazul unui dezastru major.

 Tabăra s-a adresat atât voluntarilor care trebuie să-şi reîmprospăteze informaţiile cât şi celor care nu au fost instruiţi pentru asemenea cazuri. Timp de cinci zile, între 5-9 august a.c., tabăra a fost instalată în zona postului de Salvamont din Munții Bucegi. Au  participat  32 de voluntari ai Crucii Roşii Dâmboviţa  şi  şase membrii  ai delegaţie Crucii Roşii din Ucraina .
Pe parcursul acestor zile, voluntarii au  parcurs un program de perfecţionare în tehnica acordării primului ajutor şi intervenţia la dezastre inclusiv acţiuni  de triaj cu simulare incluzând 20 de victime.
Scopul acestei tabere a fost aceea ca voluntarii Crucii Roşii să fie mereu pregătiţi să intervină în caz de dezastru şi să fie bine informaţi pentru a putea ajuta în oricare din cazurile cerute. La final toți participanţii au primit certificate de participare.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: