Breaking News

Andrei Plumb neagă afirmațiile lansate de opoziție

Sep 12, 2019

La începutul acestei săptămâni, liberalii dâmboviței, prin intermediul unui comunicat de presă, asociază numele vicepreședintelui interimar al PSD Dâmbovița, Andrei Plumb, cu un așa zis proiect de reabilitare a gării din orașul Titu. Mai exact, acesta din urmă este acuzat de faptul că ar avea implicații în “valorificarea” acestei investiții.

Astăzi, Plumb dorește să facă lumină și să spulbere toate informațiile lansate în spațiul public, negând cu vehemență orice implicare.

“Constat că nu avem doar un caz izolat al unui domn senator, fost membru PSD, exclus din partid cu aproape un an în urmă, ci și cei din Partidul Național Liberal se ocupă cu povești. În loc să vină să le spună dâmbovițenilor alternativa cu care vin la mizeriile pe care le invocă în spațiul public și ce vor dumnealor să facă, atât la nivel județean cât și central, atacă președintele organizației, mă implică și pe mine, vicepreședinte interimar în momentul de față. Tot ceea ce știu legat de gară (n.r. gara din orașul Titu) este că se află vizavi de sediul nostru zonal, sediul nostru de partid. Pentru informarea opiniei publice și pentru corecta informare a domnilor care lansează astfel de ficțiuni în spațiul public, nu am implicații nici directe nici indirecte pe zona de lucrări de consultanță, de proiectare, de execuție lucrări de construcții. Nici eu și nici apropiații mei.

Nu mă mai miră absolut nimic, văd că aceste atacuri vin în rafale.”, a precizat acesta.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: