Breaking News

Deputat Carmen Holban:” Nominalizarea Rovanei Plumb pentru funcția de comisar european, moment important pentru PSD Dâmbovița”

Sep 12, 2019

“Știu că în ultima perioadă au curs informații contradictorii cu privire la nominalizarea comisarului european din partea României. Iată că acum suntem în fața unei certitudini – nominalizarea președintelui PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, ca și comisar european pe portofoliul Transporturilor.

Vă mărturisesc că este un moment politic extrem de special pentru organizația noastră,  ca un membru, în acest caz chiar președintele, să facă parte din conducerea Comisiei Europene. Personal sunt mândră și am primit vestea nominalizării cu multă bucurie. Sunt convinsă că doamna Rovana Plumb are experiența și competențele necesare acestei funcții, de aceea a și primit sprijinul Guvernului României, dar și a colegilor din CEX, pentru această nominalizare. De altfel, nominalizarea arată încrederea în Rovana Plumb, în capacitatea acesteia în ceea ce privește portofoliul Transporturilor, și  a președintelui Comisiei Europene, doamna Ursula von der Leyen. Președintele Comisii Europene o vrea pe Rovana Plumb în echipa sa pentru îndeplinirea obiectivelor pe care și le-a asumat în mandatul acesta.

Din păcate, avem de-a face, din nou, cu momente ca cele create de opoziția PNL și USR. Probabil doar din calcule politice legate de campania prezidențială, opoziția creează o discuție în societatea românească, vorbind în termeni extrem de negativi despre această nominalizare. Nu este pentru prima dată când opoziția PNL USR creează momente unice în Parlamentul European, votând împotriva țării lor. Ne aducem aminte, de exemplu, de acea rezoluție împotriva țării noastre votate de aceștia.  Acest scenariu se repetă și în cazul propunerii pentru comisar european. Sunt extrem de dezamăgită de aceste calcule politice cinice care afectează imaginea României, creând impresia că suntem un popor conflictual prin excelență.

În ceea ce mă privește pe mine și pe colegele mele din organizația Târgoviște, dar și din organizația Dâmbovița, avem toată încrederea că doamna Rovana Plumb va fi comisar european, iar că mandatul acesteia va avea un impact extrem de important în următorii ani pentru țara noastră.”, este mesajul de susținere pe care deputatul și președintele executiv interimar al PSD Dâmbovița, Carmen Holban îl transmite tuturor social democratilor.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: