Breaking News

ÎN CURÂND: LEGĂTURILE ȘI ARANJAMENTELE CLANULUI “REGINA” LA MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE!

“ATENȚIE LA TREN”, acțiune națională a Direcției de Poliție Transporturi

Oct 17, 2019

Pe parcursul zilei de astăzi, timp de șase ore, 06:00-10:00 și 16:18:00, peste 1.500 de poliţişti se află în zona trecerilor la nivel cu cale ferată pentru a preveni eventualele accidente. Acțiunea “ATENȚIE LA TREN”, se desfășoară la nivel național și este organizată de Poliția Transporturi cu sprijinul efectivelor de la Direcția Rutieră.
În primele 9 luni ale acestui an, în zona barierelor de cale ferată au fost înregistrate 30 de accidente soldate cu 16 morţi, 13 persoane rănite grav și 30 rănite ușor.
„Timp de 6 ore, peste 1.500 de poliţişti de la transporturi, rutieră şi ordine publică vor acţiona atât în zona trecerilor la nivel cu calea ferată semnalizate cu mijloace automate, cât şi a celor semnalizate doar cu indicatoare rutiere, pentru creşterea siguranţei călătorilor.
De asemenea, pe parcursul acţiunii poliţiştii realizează şi o inventariere a trecerilor la nivel cu calea, urmând ca riscurile identificate să fie comunicate tuturor factorilor responsabili cu siguranţa transporturilor”, transmit reprezentanţii IGPR.
Echipele vor acţiona în zona a 500 de treceri, iar la activităţi, alături de poliţişti, sunt angrenaţi jandarmi şi poliţişti locali.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: