Breaking News

ÎN CURÂND: LEGĂTURILE ȘI ARANJAMENTELE CLANULUI “REGINA” LA MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE!

DJ 720E începe să prindă contur

Oct 17, 2019

Investițiile din zona fostei Unități Militare de la gară încep să prindă contur. Dacă lucrările de la mall sunt destul de avansate, și cele care țin de drumul de legătură DJ 720E au intrat în linie dreaptă. Aici au fost finalizate lucrările de turnare a îmbrăcăminții asfaltice, stratul 1, pe sectorul cuprins între gara Târgoviște Sud și drumul lateral către Bulevardul I.C. Brătianu.

De asemenea, se execută lucrări de stabilizare a terasamentului pe drumul lateral către Bulevardul I.C. Brătianu, de ridicare la cotă a căminelor de canalizare și a gurilor de scurgere pe sectorul pe care a fost turnat primul strat de asfalt. Totodată, se efectuează lucrări de montare a bordurilor și se realizează accesele laterale pe tronsonul cuprins între Bulevardul I. C Brătianu și centura municipiului Târgoviște.

Cu ocazia efectuării unei vixite pe teren, președintele CJD, Alexandru Oprea, a solicitat reprezentanților constructorului menținerea unui ritm susținut al lucrărilor ce urmează a fi realizate în perioada următoare, respectiv, finalizarea montării bordurilor și amenajarea fundației cu piatră spartă în vederea turnării primului strat de asfalt pe întreaga lungime a DJ 720 E și a drumului lateral de acces.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: