Breaking News

PSD Dâmbovița: “Joia neagră pentru bunăstarea românilor”

Oct 10, 2019

“România este aruncată, astăzi, de președintele Klaus Iohannis într-un haos fără precedent. România este lăsată fără program de guvernare și fără rectificare bugetară în prag de iarnă, ceea ce va avea efecte dezastruoase pentru economie. Astăzi, președintele țării destabilizează România în plan intern și extern dintr-un cinic calcul electoral.

Noi, Partidul Social Democrat, îi asigurăm pe toți românii că acest moment negru pentru țară va fi de scurtă durată. În mai puțin de un an, vom reuși să scăpăm definitiv, prin votul la prezidențiale, locale și parlamentare de promotorii sărăciei și concedierilor. Nu vom permite ca moțiunea austerității să distrugă economia și democrația românească.

Există posibilitatea reală ca PSD să poată reface majoritatea parlamentară foarte repede, lucru la care nu renunțăm pentru că orice zi cu un posibil Guvern Iohannis înseamnă riscul implementării planului de austeritate. Suntem siguri că  partidele care au strâns cu greu voturile pentru moțiunea de cenzură vor reîncepe de mâine criticile reciproce și discuțiile în contradictoriu, în lipsa unui program de guvernare pentru români.

Îndemnăm românii să studieze atent lista rușinii, lista celor care au spus azi: DA – vrem salarii și pensii tăiate, DA – vrem peste 400.000 de concediați din sistemul public, DA – vrem să pedepsim mediul de afaceri și să stopăm programele pentru tinerii antreprenori!

Și îi mai îndemnăm să se mobilizeze la votul pentru prezidențiale și să nu lase toată puterea în mâinile unui singur om care nu a făcut nimic pentru români timp de cinci ani.

Vă asigurăm că PSD va continua să lupte pentru fiecare român!”- Comunicat de Presă

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: