Breaking News

60 litri de substanță pentru fabricarea sucurilor a fost furată dintr-un tir
Polițiștii cer sprijinul cetățenilor pentru găsirea vinovaților

Noi 19, 2019

În urmă cu două zile,  polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați de către un bărbat, din județul Timiș, cu privire la faptul că a fost victima unui furt pe autostrada A1, în zona km.73.

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar din verificări s-a stabilit faptul că

în seara zilei de 16 noiembrie a.c., bărbatul care a sesizat poliția, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor și o remorcă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat pe autostradă, pe sensul de mers către Pitești.

Evenimentul rutier a fost protocolat de polițiștii de la Biroul Poliției Autostrăzi A1, iar în urma impactului, conducătorul auto nu a suferit vătămari corporale.

 De asemenea, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului rutier, revenind în dimineața zilei de 17 noiembrie a.c., ocazie cu care a constatat că persoane necunoscute ar fi pătruns în cabina capului tractor și ar fi sustras un radiocasetofon, 2 acumulatori auto, 380 de litri de motorină din rezervor și 60 de litri de esență concentrată folosită la producerea băuturilor răcoritoare.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În prezent, se desfășoară activități în vederea identificării persoanelor bănuite și pentru tragerea lor la răspundere penală.

De asemenea, oamenii legii fac apel către cetățeni și le solicită sprijinul în vederea depistării persoanelor bănuite și pentru descoperirea bunurilor sustrase.

“Atragem atenția că acea substanță este  interzisă consumului propriu în această formulă, fiind folosită doar în procesul de fabricație.

În cazul în care aveți informații cu privire la cele de mai sus, anunțați de îndată Poliția, inclusiv prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

În niciun caz, nu utilizați acea substanță! Nu vă expuneți unui pericol!

Pentru prevenirea unor evenimente negative, polițiștii, cu sprijinul autorităților locale, preoților, poștașilor, desfășoara activități de informare a populației cu privire la evenimentul produs și despre posibilele  efecte adverse rezultate în urma ingerării acestor substanțe sustrase.” transmite Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: