Breaking News

Înaltpresfințitul Nifon a dat buzna peste președintele CJD, în timpul unui eveniment 

Noi 19, 2019

Astăzi, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița a fost organizant un eveniment în cadrul căruia a fost prezentat un bilanț al absorției fondurilor europene la nivelul județului, al municipiului Târgoviște și al orașului Pucioasa. La masa discuțiilor au fost prezenți Liviu Mușat, director ADR Sud Muntenia, Alexandru Oprea, președintele CJD, Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviste și Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa.

În timp ce primarul Cristian Stan prezenta stadiul proiectelor administrației publice locale, în sală și-a făcut apariția Preasfințitul Nifon, Arhiepiscop al Târgoviștei. Acesta a solicitat o pauză pentru a discuta, în privat, cu președintele CJD, Alexandru Oprea. Cei doi au parăsit sala de ședințe pentru puțin timp, discuția având loc pe holul instituției. IPS Nifon a fost însoțit de vicarul eparhial Ionuț Ghibanu.

Probabil subiectul dezbătut are ca obiectiv anumite sume de bani pe care Consiliul Județean Dâmbovița le alocă mai multor lăcașuri de cult din județ.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: