Breaking News

ÎN CURÂND: LEGĂTURILE ȘI ARANJAMENTELE CLANULUI “REGINA” LA MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE!

Marți, de la ora 18:00, volei CSM Târgoviște-Fatum NYÍREGYHÁZA
INTRAREA GRATUITĂ!

Dec 02, 2019

Echipa de volei CSM Târgoviște debutează pe 3 decembrie, în CEV Volleyball Cup 2020, a doua competiție europeană ca valoare. Sorții au hărăzit un adversar incomod pentru acest sfârșit de an calendaristic și început de traseu european. Astfel, marți, începând cu ora 18.00, jucătoarele, antrenorii și conducerea clubului nostru vă invită în tribunele Sălii Sporturilor din Târgoviște pentru a urmări meciul dintre CSM și formația maghiară Fatum NYÍREGYHÁZA.
Partida se anunță foarte echilibrată și importantă pentru echipa târgovișteană, care-și dorește un parcurs cât mai lung în actuala ediție a cupelor europene.

Înainte de jocul din CEV Volleyball Cup 2020, fetele de la CSM Târgoviște au reușit un succes clar în Divizia A1, învingând, în deplasare, CSU Belor Galați, scor 3-0. De asemenea, adversara de marți s-a impus fără emoții, dar pe teren propriu în fața formației Haladas, dar meciul a avut loc la Nyiregyhaza.
În campionat, rivala Clubului Sportiv Municipal Târgoviște ocupă locul 1 în Grupa A, fiind, alături de MCM Kaposvari, neînvinsă în actualul sezon din Ungaria.
Așadar, suficiente motive pentru ca târgoviștenii să ia cu asalt tribunele Sălii Sporturilor, marți – 3 decemebrie 2019, ora 18:00, mai ales că intrarea la acest eveniment internațional este GRATUITĂ.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: