Breaking News

ÎN CURÂND: LEGĂTURILE ȘI ARANJAMENTELE CLANULUI “REGINA” LA MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE!

Andrei Plumb: “Prefer să fac un pas în spate”

Ian 13, 2020

Pe data de 19 ianuarie la nivelul PSD Dâmbovița va avea loc o Conferința Extraordinară pentru alegerea unei noi structuri de conducere. În acest context, Andrei Plumb, în prezent vicepreședinte al organizației a anuntat că nu va candida pentru nicio funcție.

“Dragi colegi,

2020 va fi un an politic complicat, cu două tururi de alegeri, în care se  va decide angrenajul politic pentru următorii patru ani. Dezbaterile din PSD Dâmbovița nu ne ajută, avem nevoie de o echipă  omogenă pentru a câștiga alegerile, atât aici, cât și la nivel național.

Cred cu tărie că fiecare membru al PSD trebuie să pună interesele oamenilor mai presus de interesele sale personale. Pentru că asta înseamnă să fii cu adevărat lider. Simpla aspirație de a deține o funcție de conducere, oricât de legitimă ar fi această aspirație, nu ar trebui să primeze în fața intereselor comunității din care faci parte și echipei angrenate în proiectele pe care vrei să le realizezi.

Am observat, cu tristețe, că poziția mea în interiorul PSD Dâmbovița a devenit subiect de campanie electorală. Mi se pare profund greșit că unii colegi au ajuns să împrumute atacurile adversarilor noștri politici într-o dispută internă, în încercarea de a arunca o lumină nefavorabilă asupra experienței și performanței politice pe care Rovana Plumb le-a demonstrat în munca sa pentru România, întotdeauna din partea PSD.

Nu m-au deranjat atacurile adversarilor politici, dar în momentul în care poziția mea creează dispute în interiorul organizației, prefer să fac un pas în spate.

Pe această cale vreau să vă anunț că am decis să nu candidez la această conferință de alegeri, la fel cum nu voi candida nici la alegerile locale, nici la cele parlamentare, pentru nicio funcție publică sau în interiorul PSD. Rămân în continuare un membru devotat al echipei PSD.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: