Breaking News

Breaking News

Fără permis, a șters urmele unui accident rutier pe care l-a produs și a fugit de la fața locului 

Ian 14, 2020

În cursul zilei de duminică, 12 ianuarie a.c., pe drumul national 71, pe raza localității Doicești, s-a produs un accident de circulație în urma căruia un pasager din autoturism a suferit vătămări corporale ușoare.

În urma activităților desfășurate, polițiștii de la Serviciul Rutier au stabilit că autoturismul a fost condus de un bărbat din Vulcana-Pandele care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și care nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un stâlp din afara părții carosabile.

După producerea evenimentului rutier, conducatorul auto, împreună cu un pasager din autovehicul, ar fi modificat și sters urmele de la fața locului și ar fi părăsit locul producerii accidentului rutier fără încuviințarea poliției.

Polițiștii de la Serviciul Rutier au procedat la reținerea celor doi bărbați, pentru 24 de ore, urmand ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața magistraților pentru dispunerea de măsuri preventive.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: