Breaking News

Rovana Plumb și-a depus candidatura pentru președinția PSD Dâmbovița 

Ian 16, 2020

Astăzi, în mod oficial, Rovana Plumb și-a depus candidatură pentru președinția PSD Organizația Dâmbovița.

Alături de Rovana Plumb, pentru a-și arăta susținerea, au fost prezenți aproape 80 primari,  președinți de organizații șî consilieri județeni.

WhatsApp Image 2020-01-16 at 15.35.46

“Vă mulțumesc tuturor pentru prezența dumneavoastră alături de noi.

Sunt onorată să îmi depun candidatura pentru funcția de președinte al Organizației Județene a PSD Dâmbovița, cea mai puternică organizație politică din județul nostru și una dintre cele mai puternice la nivel național. Sunt membră a PSD din 1994, sunt o social democrată convinsă. Toată activitatea mea politică s-a bazat pe respect, pe construcție și nu pe atacuri la persoană, ci pe lupta cu adversarii politici care au făcut rău românilor.

Candidez alături de Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean, care își depune candidatura pentru funcția de președinte executiv și alături de numeroși colegi din echipă puternică  a PSD Dâmbovița.

Cred cu tărie că organizația noastră are nevoie de stabilitate și consens pentru că ne aflăm într-un an electoral complex, cu două tururi de alegeri, pe care PSD trebuie să le câștige.  Nu putem permite ca o guvernare de dreapta să aducă din nou austeritatea în România. Adevărații adversari sunt cei care conduc  această țară împotriva românilor, cei care refuză să mărească alocațiile, care întârzie nepermis plata pensiilor, care cresc vârsta de pensionare, care lasă oamenii pe drumuri. Aceasta este lupta justă pe care trebuie să o ducem.

Mă voi lupta constant cu toate armele democratice ca să câștigăm alegerile locale și parlamentare. Este  o este perioada peste care trec întărite doar partidele care au proiecte pentru oameni și care au oameni care muncesc pentru proiecte. Așa cum PSD a avut și va avea mereu. Dorim să continuăm proiectele începute și să dăm noi șanse de dezvoltare comunităților noastre.

 În încheiere vreau să vă spun că în PSD Dâmbovița este loc pentru toți cei care iubesc acest partid, care îi sunt fideli și care muncesc pentru obiectivele sale.

Vă mulțumesc! Dumnezeu să ne ajute!” a precizat Rovana Plumb.

Data de astăzi, 16 ianuarie a.c., a reprezentat termenul limită la care toți cei care au dorit să își depună candidatura pentru o funcție de conducere în cadrul Partidului Social Democrat Dâmbovița, având în vedere faptul că duminică, 19 ianuarie a.c. începând cu ora 11:00 va avea loc Conferința Extraordinară de Alegeri la nivel județean.

Încă de săptămâna trecută, și-au anunțat intențiile de participare europarlamentarul Rovana Plumb, actualmente liderul organizației, și deputatul Corneliu Ștefan, pentru postul de președinte, Alexandru Oprea, președinte al CJD și senatorul Titus Corlățean pentru președinte executiv, iar deputatul Carmen Holban și Cristian Stan, primar al municipiului și președinte PSD Târgoviște, pentru secretar executiv.

12

23

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: