Breaking News

TÂRGOVIȘTE: A fost semnat contractul pentru reabilitarea Pieței Revoluției

Ian 15, 2020

În cursul zilei de astăzi, administrația locală a semnat un alt proiect care are în vedere modernizarea centrului municipiului. Astfel, alături de reabilitarea Pieței Tricolurului -Platoul Prefecturii- și a Pieței Mitropoliei -zona Casa Sindicatelor- se adaugă zona pietonală care pornește de la Bulevardul Libertății, prin fața fostei cofetării “Casata”, către primăria Târgoviște, precum și trotuarul din fața blocurilor C, până la sediul ITM Dâmbovița.

IMG-20200115-WA0008

“Continuăm transformarea orașului nostru. În cadrul uneia dintre cele mai spectaculoase investiții de reabilitare implementate vreodată în Târgoviște, se prevede amenajarea unui spațiu pietonal și de petrecere a timpului liber, care va întregi modernizarea zonei centrale a municipiului Târgoviște. În linii mari, vor fi realizate lucrări de desfacere integrală a pavimentului existent și de realizare a unui pavaj nou, diferențiat, în funcție de specificul suprafeței, se va instala mobilier urban modern (bănci cu copertină, rastel pentru biciclete, zonă de relaxare pentru grupuri, coșuri de gunoi selectiv, fântâni de băut apă), iluminatul exterior urmând a fi inclusiv încastrat în pavaj. Totodată, se vor crea generoase spații verzi gazonate, vor fi plantați arbori și se vor realiza amenajări florale.

IMG-20200115-WA0006

Vor fi refăcute toate reţele edilitare aferente pieţei (canalizare pluvială, alimentare cu apă -irigaţii, spaţii verzi, fântână arteziană, hidranţi exteriori, telecomunicaţii -spot wi-fi, muzică ambientală”, precizează primarul Cristian Stan.

 Lucrările vor debuta în cursul lunii viitoare, iar termenul de execuție este de 12 luni.

IMG-20200115-WA0007

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: