Breaking News

TÂRGOVIȘTE: Spații noi și moderne la Grădinița Nr.13
A fost finalizat proiectul de reabilitare și modernizare

Ian 16, 2020

Spații noi, moderne, pline de viață și culoare, cam așa s-ar traduce model în care își vor petrece timpul cei 285 de copii înscriși la Gradinița Nr.13 din municipiul Târgoviște. În această unitate de învățământ preșcolar, administrația locală a finaliza proiectul de reabilitare, modernizare și dotare, singurul de asemenea anvergură de când clădirea a fost dată în folosință. Proiectul a fost finanțat cu fonduri de la Guvernul României accesate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar pentru amenajarea spațiilor din exteriorul clădirii, spațiile verzi și locurile de joacă, municipalitatea a folosit resurse financiare din bugetul propriu.

“Ne aflăm la Grădinița Nr.13 din municipiul Târgoviște aici unde administrația locală a implementat un proiect de reabilitare, modernizare și dotare prin Programul National de Dezvoltare Locală. Le mulțumesc tuturor celor care fac parte din personalul acestei unități pentru răbdare, am colaborat bine și cred că rezultatul este unul benefic atât pentru cadrele didactice cât mai ales pentru copii și părinți.

Investiția a fost finalizată în avans față de termenul inițial prevăzut în contract. Diferența este una majoră, între felul în care arăta acest spațiu înainte și ce există în acest moment.

Acestea sunt primele, singurele intervenții majore care s-au efectuat de când clădirea a fost construită. Dincolo de alte discuții, cele mai importante sunt faptele, cel mai important este ce rămâne în urma noastră și cum reușim să ne punem amprenta pe dezvoltarea acestui oraș.” , a precizat primarul Cristian Stan.

“Este un moment deosebit de important pentru preșcolarii acestei unități, pentru personal, pentru părinți. La 45 de ani de la înființare, grădinița a fost reabilitată și modernizată oferind condiții de studiu și siguranță deosebite.

Copiii vor beneficia de un mediu educațional atractiv și sigur, de mobilier modern, de spațiu curat și generos. Toate compartimentele acestei unități au fost dotate cu echipamente moderne: sălile de clasă, blocul alimentar, spălătoria, cabinetul medical, spațiile de joacă.

Mulțumim administrației locale, domnului primar, care face o prioritate din educație, echipei dumnealui, constructorului, părintilor pentru înțelegere”., a adăugat directorul unității, Maria Grigore.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: