Breaking News

ÎN CURÂND: LEGĂTURILE ȘI ARANJAMENTELE CLANULUI “REGINA” LA MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE!

Chiar îl șantajează Lao pe “Scufița Roșie”?! 

Mar 16, 2020

Dacă după prima postare pe facebook, ne-am gândit ca poate “Lao” a avut așa o străfulgerare venită de undeva din zona “raselor extraterestre”, acum nu mai avem nici un dubiu……. ceva se întâmplă.

După postarea cu Scufița Roșie și cu Lupul … “DNA să vină să o ia”, Lao a umblat prin niște cârciumi și și-a bătut gura pe la mese, cum că unii, nu știm cine, ar fi fost deranjați de cum s-au finalizat alegerile la universitate, și că va rezolva el totul când va merge la București. Mai mult, cum că ar avea multe alte informații și poze de la o fosta consilieră de-a sa. Șantaj? Amenințare? Nu știm încă……, dar discuții cu martori…

Noi încă sperăm că a nu a vorbit pe la mese după vreun joc de rummy ținut la parterul hotelului reginei afumat de cine știe ce țigări speciale. Dar…., mai stii….!!!

laurentiu nicolaescu facebook

Lupul își schimbă blana, dar năravul ba!

În fine, Lao revine în forță și postează rapid, ca să înțeleagă lumea că Scufița Roșie e de fapt un el. Ce l-o fi împins la asta?! Omul a ținut musai să spună că Scufița Roșie (sâc) e bărbat. I-o fi zis și regina: dăm de dracu, scrie altceva, ca să nu se interepreteze cine știe ce tâmpenie…

Una peste alta, totul începe să fie din ce în ce mai suspect, începe să miroasă a șantaj sau amenințare de la o poștă?! Și dacă da, pe cine ar putea să șantajeze sau să amenințe Lao? Abia așteptăm să aflăm, așa că ne puteți scrie în continuare pe adresa de e-mail voceadambovitei@yahoo.com sau printr-un mesaj privat pe adresa de facebook.

P.S.

Art.207 din Noul Cod Penal -ȘANTAJUL-

•(1) Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

•(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată ori pentru un membru de familie al acesteia, în scopul prevăzut în alin. (1).

•(3) Dacă faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) au fost comise în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial, pentru sine sau pentru altul, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.

Art. 206 din Noul Cod Penal -AMENINȚAREA-

•(1) Fapta de a amenința o persoană cu săvârșirea unei infracțiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăși sancțiunea prevăzută de lege pentru infracțiunea care a format obiectul amenințării.

•(2) Acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: