Breaking News

PSD Dâmbovița, reacție în urma interzicerii furnizării informațiilor privind persoanele infestate cu COVID 19

Mar 21, 2020
În urma apariției în spatiul public a documentului emis de către Ministerul de Interne, pentru toate prefecturile din țară, prin care acestora din urmă li se interzice furnizarea de informații privind persoanele și starea de sănătate a celor infestați cu COVID 19, dar și numărul de teste efectuat de fiecare județ în parte, conducerea PSD Dâmbovița reacționează.
“Dâmbovițenii nu pot afla în timp util care este evoluția situației generată de COVID-19 în județ, pentru că singura instituție care putea să îi informeze, Prefectura Dâmbovița, nu mai are voie să facă acest lucru.
Ministerul de Interne a interzis dezvăluirea numărului de persoane infectate, a testelor efectuate sau a stării de sănătate în care se află pacienții infectați cu COVID-19.
Potrivit ordinului emis de MAI, aceste date vor fi furnizate doar de la nivel central!
Mi se pare anormal însă să nu putem afla la timp aceste date de la prefectul judetului Dâmbovița.
Voi face tot ceea ce ține de mine ca oamenii să fie informați în timp real, cât mai prompt și cât mai corect despre evolutia virusului și în județul nostru.
Țin să precizez că până în momentul de față, în județul nostru, NU s-au depistat cazuri de COVID-19.”, declară deputatul Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița.
Fără categorie

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, ,